BlueDuck, menggantikan deposit sewa rumah

Kami membantu penyewa kediaman dan komersial untuk menjimatkan wang pendahuluan di samping membantu pemilik hartanah dan ejen hartanah untuk mendapatkan penyewa yang telah disahkan secara pantas.

Recognised by
BlueDuck Pernah Mendapat Liputan Di
Logo MDEC mempromosikan Program Rumah Sewa Zero Deposit Ikon 1337 Ventures yang menyokong Program Rumah Sewa Zero Deposit untuk startup Ikon Vulcan Post meliput berita mengenai Rumah Sewa Zero Deposit Logo Malaysiakini membincangkan kesan inisiatif Program Rumah Sewa Zero Deposit Ikon FWD Startup Studio bantu inovasi Rumah Sewa Zero Deposit dengan pembiayaan Ikon BFM 89.9 membincangkan tentang manfaat Program Rumah Sewa Zero Deposit untuk penyewa
ZERO DEPOSIT PROGRAM

Apa itu Zero Deposit Program?

Adakah anda sedang mencari rumah atau ruang pejabat untuk disewa tanpa perlu mengeluarkan kos yang tinggi sebagai deposit? Zero Deposit Program dapat membantu anda! Dengan program kami, anda tidak perlu risau untuk mengeluarkan jumlah bayaran yang tinggi untuk menjamin hak sewaan anda.

Zero Deposit Program ini dijamin dapat memberikan kepuasan kepada penyewa dan juga pemilik hartanah. Sekiranya tempoh kontrak sewa telah tamat, anda hanya perlu membayar ganti rugi untuk sebarang kerosakkan dan tunggakkan sewa rumah di bawah tanggungjawab anda seperti yang termaktub di dalam perjanjian sewa.

Kami di sini bagi membantu proses penyewaan lebih mudah untuk anda.

Selamat menyewa!

Image highlights 'Goodbye' Rental Deposit Malaysia.
Happy ducks celebrate zero rental deposit Malaysia.

Zero Deposit Program kini tersedia!

Pernahkan anda mengalami kesulitan untuk mencari ruang komersial yang sesuai bagi operasi anda? Jangan risau! BlueDuck Smart Commercial sedia membantu! Lupakan tentang kerisauan anda berkaitan deposit sewa yang tinggi.

Dengan BlueDuck, anda tidak perlu membayar deposit sama sekali! Jadi, sekiranya anda sedang mencari penyelesaian yang inovatif dan menjimatkan kos untuk ruang komersial, cuba BlueDuck Smart Commercial hari ini. Jangan ketinggalan untuk menjadi sebahagian daripada evolusi dalam hartanah komersial ini!

Gantikan

RM

Jaminan
deposit tunai di
Poskod
dengan

Kontrak RM

/ Bulan*

Polisi
Dapatkan profil penyewa anda sekarang
* Kami hanya menawarkan langganan tahunan sahaja untuk masa sekarang.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Duck illustration for the zero rental deposit Malaysia program
Man supports the zero rental deposit Malaysia program

Apa yang saya suka tentang BlueDuck ialah ia membantu penyewa yang menghadapi kesukaran untuk mengumpul wang bagi membayar deposit sewaan. Sistem BlueDuck juga akan menghantar notifikasi untuk memaklumkan penyewa agar membuat pembayaran sewa kepada pemilik hartanah dan ejen dengan mudah dapat mengesan kembali sewa dan pembayaran.

Shalom

Apa yang saya suka tentang BlueDuck ialah ia menjadikan hidup saya lebih mudah. Saya tidak perlu risau tentang bayaran sewa bulanan saya lagi, contohnya, terlupa bayar dan caj tambahan, perlu mencari dan memasukkan nombor akaun pemilik hartanah setiap kali ingin membuat pembayaran kerana BlueDuck menawarkan Direct Debit.

Van Jian

Saya berpuas hati dengan pengalaman yang saya perolehi ketika menggunakan BlueDuck. Saya berjaya mendapatkan semula bayaran sewa saya setelah penyewa saya berpindah sebelum tempoh waktunya. Saya percaya cara ini lebih fleksibel untuk penyewa dan menjamin keselamatan yang lebih baik kepada pemilik rumah terutamanya bagi deposit keselamatan. Dalam jangka masa panjang, ia dapat bantu mengurangkan penyewa yang berkelakuan buruk di pasaran. Teruskan kerja yang bagus!

Felix Foong

Bayaran yang mudah kepada pemilik hartanah menggunakan perkhidmatan BlueDuck. Dengan BlueDuck, saya sentiasa membayar sewa saya tepat pada masanya. Terima kasih BlueDuck!

Ain Islah

BlueDuck menjadikan pengalaman menyewa lebih mudah terutama buat pelajar. Servis khidmat pelanggan mereka juga sangat membantu!

Linda Ali

Servis yang sangat baik, saya suka dengan BlueDuck Zero Deposit Program

Ang Ang

Ia adalah platform baru yang membantu mengurangkan bayaran pendahuluan yang perlu dibayar oleh para penyewa disamping membantu pemilik hartanah mendapat jaminan daripada penyewa tanpa perlu bersusah payah. Ini boleh menjadi permulaan bagi perubahan dalam dunia penyewaan di mana platform ini menjadi pengantara. Ianya seperti "UBER" baharu, tempat di mana pemilik hartanah dan penyewa bertemu untuk transaksi yang lebih diyakini.

Raymond Tay

BlueDuck Tech Sdn. Bhd
Typically replies in a few hours
BlueDuck
Hi there
How can i help you today?
Start Whatsapp Chat
BlueDuck
Typically replies in a few hours
BlueDuck
Hi there
How can i help you today?
Start Whatsapp Chat