Maksimumkan pendapatan sewa anda!

Kurangkan tempoh kekosongan dan maksimumkan pendapatan sewa melalui BlueDuck. Dilengkapi dengan BD Pay untuk kutipan sewa bersistem - jejak pembayaran dengan baik, pengurusan lebih baik!

Daftar sebagai Pemilik Hartanah

Penempatan yang lebih cepat untuk pemilik hartanah

Dapatkan lebih ramai penyewa.
Menyewa lebih cepat dengan Zero Deposit Program
Menjadikan hidup mudah dengan aliran tunai yang lebih baik.
ZERO DEPOSIT PROGRAM

Apa itu Zero Deposit Program

Zero Deposit Program membolehkan anda menyewakan kediaman dan pejabat anda dengan lebih pantas kerana penyewa tidak perlu mengeluarkan deposit tunai yang tinggi terlebih dahulu.

Zero Deposit Program kami mewujudkan situasi yang saling menguntungkan di mana pemilik hartanah mendapat penyewa yang disahkan identitinya dan lengkap dengan sistem kutipan sewa. Mulakan dengan meminta ejen anda untuk membantu proses sewaan anda.

Apabila tiba masanya untuk penyewa pergi, penyewa masih akan bertanggungjawab ke atas kerosakan atau tunggakan sewa yang belum dibayar selari dengan perjanjian penyewaan.

Dapatkan info lebih lanjut sekarang.

Mulakan

Langkah 1:
Daftar Sebagai Sebahagian daripada Pemilik Hartanah

Daftar di Portal BD untuk menguruskan penyewaan anda sementara BlueDuck mengesahkan identiti penyewa anda!
Daftar Sekarang!

Langkah 2:
Masukkan Butiran Sewaan

Hanya log masuk ke akaun Portal BD anda dan masukkan butiran sewaan anda. Maklumat ini akan disimpan dengan selamat dalam sistem dan boleh diakses oleh pemilik hartanah atau ejen anda mengikut keperluan.

Langkah 3:
Automatikkan Kutipan Sewa

Penyewa diwajibkan untuk mendaftar bagi kaedah debit terus sebagai sebahagian daripada Zero Deposit Program. Kini kutipan sewaan anda adalah secara automatik. Anda boleh membuat semakan susulan dengan penyewa anda.

Dapatkan penyewa secara lebih pantas!

Walaupun anda ingin menjadikan pelaburan anda berkesan untuk anda, anda memerlukan bantuan penyewa anda untuk meningkatkan ROI untuk pelaburan hartanah anda. Bersama-sama kita akan mewujudkan persekitaran yang lebih baik untuk semua tuan tanah.

Register as a Landlord today!

To offer Zero Deposit at no cost. Simply signup as landlord, we'll keep you posted with our latest solution to speed up your occupancy.

Looking for agents to rent out properties with ZERO deposit?